Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

13 χρόνια "Ευρυτάνας ιχνηλάτης"

 

Συμπληρώθηκαν 13 χρόνια για το ιστολόγιο του "Ευρυτάνα ιχνηλάτη".

Περνάμε, πλέον, το κατώφλι του 14ου έτους βαδίζοντας αντάμα με χιλιάδες συνοδοιπόρους που εμπνέονται από την ομορφιά της Ευρυτανικής Φύσης και την αίγλη της Ανυπότακτης Ιστορίας των "Περήφανων-Ταπεινών" αυτού του τόπου.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. 

Αντέχουμε, συνεχίζουμε...

40 σχόλια:

  1. Πολλά πολλά συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικη δουλεια και ο χρονος το επιβεβαιωνει. Καλη συνεχεια Ευρυτανα.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο και να εισαι καλα να μας ενημερωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλα, καλα και δημιουργικα χρονια σου ευχομαι ολοψυχα με παντα κεντρικο θεμα την Ευρυτανια που αγαπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο χρόνος κυλάει..................και το blog αγκαλιάζει όλο και πιο πολύ κόσμο.............με την ποιότητα και το εξαιρετικό περιεχόμενο του!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά και δημιουργικά αγαπητέ Ιχνηλάτη
    Σ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Γιάννος απ' τα βουνά της ΠινδουΠέμπτη, 01 Φεβρουαρίου, 2024

    Αμετανόητος εραστή του όμορφου και ωραίου ονείρου μιας όμορφης ζωής για όλους σου εύχομαι να είσαι γερός και με νηφάλιο μυαλό και σκέψη να δημιουργείς τα όνειρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΤΡΑ-ΠΕΤΡΑ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑ ΣΤΕΡΕΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΕΥΡΥΤΑΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά και αγωνιστικά!
    Καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάκης Κρίκελλο ΕυρυτανίαςΠέμπτη, 01 Φεβρουαρίου, 2024

    Θα είμαστε μαζί σου, αρωγοί στο μεγάλο έργο που καθημερινά κάνεις για την ρίζα μας την αγαπημένη, για τα βουνά και τα ποτάμια της Ευρυτανίας μας, αλλά και για την ιστορία της ανταρτομάνας γης των προγόνων μας!! Να είσαι γερός και δημιουργικός Ευρυτάνα Ιχνηλάτη. Σ' ευχαριστούμε εμείς που σε γνωρίσαμε και θα σ' ευχαριστούνε περισσότερο οι γενιές που έρχονται και θα αντλούν απ' τον ποιοτικό σου χώρο ΜΝΗΜΕΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εύχομαι το Blog τού Ευρυτάνα Ιχνηλάτη να τα εκατοστίσει, στους δημιουργούς του καλή δύναμη, υγεία και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια Ευρυτανα!!! Φρόντισε όσα γράφεις εδώ να εκδοθούν. Είναι χρήσιμα για την ιστορία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περσεφονη ΤσιμακηΠέμπτη, 01 Φεβρουαρίου, 2024

    ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ!!!Αναγνωριζοντας τη μεγαλη προσφορα σας στην διατηρηση της ιστορικης μνημης, αλλα κ την συνεισφορα σας στους κοινωνικους αγωνες να κρατησουμε τον τοπο ορθιο κ τα βουνα μας αδιαταρακτα, αποτρεποντας τον κινδυνο να μετατραπουν σε βιομηχανικη ζωνη, σας ευχαριστουμε κ ευχομαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! Με πιστη κ αφοσιωση στους κοινους μας αγωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα καλό μήνα ευχομαι χρόνια πολλάαααααααα να εισαι γερος και δυνατος να συνεχιστεί το σπουδαίο εργο σου που ενημερωνη και δίδασκε στους νεοτερους την ιστορια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια νέα ενδιαφέρουσα πνοή έδωσες όλα αυτά τα χρόνια στα θέματα της Ευρυτανίας !Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΧΩΡΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το site του Ευρυτάνα ιχνηλάτη με την πρωτότυπη και άγνωστη στους πιο πολλούς θεματολογία του γύρω από την όμορφη Ευρυτανία την ιστορία & το φυσικό περιβάλλον της κατατάσσεται στα κορυφαία του διαδικτύου. Καλή πορεία και για τα επόμενα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια πολλά, φίλε μου! Τούτο το μπλογκ αποτελεί φάρο για μια σειρά πράγματα σε δύσκολους καιρούς. Συνέχισε το πέρασμά σου και εμείς πιστοί ακόλουθοι.
    Έχεις πάρα πολλά να δώσεις σε όσα ήδη προσφέρεις. Και είναι σημαντικά.
    Τις ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε "Ευρυτάνα Ιχνηλάτη" εύχομαι από την καρδιά μου να είσαι γερός και δυνατός για να συνεχίσεις το σπουδαίο έργο σου με το ίδιο αγωνιστικό πείσμα και την ίδια υπευθυνότητα.

    Εύχομαι επίσης (σου το λέω κάθε χρόνο τέτοια μέρα) όλο αυτό το υλικό του ιστολογίου σου, με τα ιστορικά κείμενα, τα ντοκουμέντα, τα λογοτεχνικά, αλλά και τα οδοιπορικά, να υπήρχε τρόπος να εκδοθεί για να παραμείνει στην αιωνιότητα ώστε να διδάσκει νέους και παλιούς καθώς στο διαδίκτυο δεν έχω καμία εμπιστοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ένα εξαιρετικό Μπλόγκ,μια καταπληκτικλη,ιστορική,πολιτική,πολιτιστική,ιδεολογική,φυσιολατρική,φωτογραφικήεί όαση,απέναντι στο απέραντο σκουπιδαριό που μας σερβίρει το σύστημα,ως τάχα μου πρόοδος.Ο Ευρυτάνας Ιχνηλάτης και η συζυγός του ,είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την άδολη και συγκλονιστική δουλειά που κάνετε για το τόπο και το κόμμα,δίνοντας βήμα σε Κομμουνιστές,ριζοσπάστες,αγωνιστές ,προοδευτικούς και σκεπτόμενους ανθρώπους απέναντι στις ύαινες της συντήρησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχω περάσει πολλά δημιουργικά βράδυα διαβάζοντας με απέραντη συγκίνηση τα αφιερώματα σου για την αντίσταση και έχω ταξιδέψει πολλές φορές με τις ωραίες φωτογραφίες σου στον όμορφο νομό σας.
    Κάποια στιγμή θα έρθω στην Ευρυτανία για να γνωρίσω κι από κοντά αυτά που μας περιγράφεις με τόσο θαυμάσιο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πραγματικό βάλσαμο αυτό το καθαρό απόσταγμα Ευρυτανίας.. Η δουλειά που κάνεις φίλε Ιχνηλάτη είναι υπέροχη και πολύ σημαντική, μας έχει κρατήσει συντροφιά και μας έχει ταξιδέψει αμέτρητες ώρες. Να είσαι γερός και δυνατός να συνεχίσεις το έργο σου για την λατρεμένη μας ρίζα. Γιάννης Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μέσα στο μαύρο της απόλυτης αποπληροφόρησης η σπίθα του ΙΧΝΗΛΑΤΗ λαμπιρίζει , φωτοβολεί τα μονοπάτια της ιστορίας. Αξίζει όλοι να συμπήσουμε , η σπίθα να λαμπαδιασει τα σκιάχτρα των τυμβορύχων να λακίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ωραία ο ιχνηλάτης έγινε έφηβος με όλα τα καλά και τα δύσκολα που φέρει αυτό. Καλή συνέχεια για πολλά χρόνια, καιρός τώρα να εκδοθεί όλος αυτός ο θησαυρός. Και εις άλλα καλύτερα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ιχνηλάτη μου, χρόνια πολλά... πολλά, δημιουργικά, ουσιαστικά και σημαντικά για το έργο σου και τον τόπο μας. Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι των 13 χρόνων που παρακολουθώ εξαρχής νιώθω την ανάγκη να σου εκφράσω το θαυμασμό μου και την εκτίμηση μου όχι μόνο για τα σπάνια και σημαντικά θέματα που δημοσιεύεις στο ιστολόγιο σου αλλά και για την ολοκληρωμένη προσωπικότητα σου που εκπέμπει πολύτιμες αξίες και ευαισθησίες για τον άνθρωπο και το δίκιο του. Σου εύχομαι να έχεις έμπνευση, δύναμη, ψυχή βαθιά που λες κι εσύ και να μας ταξιδεύεις σε όλες τις πτυχές της μαγικής ευρυτανικής φύσης και της πλούσιας ιστορίας αυτού του τόπου. Η προσφορά σου και το έργο σου είναι ανεκτίμητα και να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα φανεί στις επόμενες γενιές.Keep going!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συνέχισε έτσι ακριβώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανεκτίμητη η προσφορά σου.
    Καλή συνέχεια, φίλε Ευρυτάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρόνια πολλά!!!! Συνέχισε να δημιουργείς με το ίδιο πάθος αυτό το εξαιρετικό έργο!!! Εύχομαι όλος αυτός ο πολύτιμος Θησαυρός να εκδοθεί σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έχεις τον απέραντο σεβασμό και τις εγκάρδιες ευχές όλων μας για την παρουσία, τη συνέπεια και το πείσμα σου. Να είσαι γερός και να συνεχίσεις να μας τροφοδοτείς με ελπίδα, φως και πολύτιμα κείμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συγχαρητήρια. Προσφέρεις πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συγχαρητήρια, συνεχίστε να αναδεικνύεται την ιστορία του τόπου μας,και όχι μόνο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βάλσαμο για την ψυχή μας σε αυτούς τους μαύρους καιρούς... Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  34. Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που δεν μας ξεχνάτε.

    Συνεχίζουμε μαζί, βαδίζοντας, πλέον, στο 14ο χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ακευσώ ΚρίκελλοΤρίτη, 06 Φεβρουαρίου, 2024

    Γράμμα-Γράμμα αναζητήθηκε η Αλήθεια.
    Συλλαβή-Συλλαβή στήθηκε συντροφικό συναπάντημα στην «Κιβωτό» του Ευρυτάνα Ιχνηλάτη.
    Λέξη-Λέξη πλέχτηκε το Φως με την Ομορφιά.
    Πρόταση-Πρόταση, σε γραφή βουστροφηδόν, οργώθηκε η Ιστορία της Ευρυτανίας.
    Αστραποβόλησαν θύμησες.
    Γυαλίστηκαν τα σκουριασμένα μάνταλα.
    Ξάλεσαν χείλια σταφιδιασμένα στων ερωτηματικών την αγωνία.
    Ξεκομποθιάστηκαν κρυμμένα αποσιωπητικά.
    Θρονιάστηκαν στην αγκαλιά των εισαγωγικών αφηγήσεις πρωταγωνιστών, σε πολυπλάνητες περιηγήσεις, σε χαροπαλέματα στα μαρμαρένια αλώνια.
    Φυτεύτηκαν θαυμαστικά στην ομορφάδα των άπαρτων βουνών μας, των κρυστάλλινων νεροσυρμών μας, των κοντυλογραμμένων ριζιμιών μας.
    Σε τούτη τη 13χρονη αναζήτηση οι συνοδοιπόροι «μέθυσαν» απ’ το νέκταρ ενός Λόγου-Αντάρτη, που παρουσιάζεται γυμνός, ατόφιος, παλληκαρήσιος, έτοιμος να υπερασπιστεί «το εύδαιμον, το αδούλωτον», να οδηγήσει σε στράτες ηλιοθώρητες, να συστρατεύσει επαναστατημένες καρδιές, για να κρατηθεί ζωντανό το όραμα για μια καλύτερη ζωή.
    Ακευσώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Συγχαρητήρια για το υπέροχο blog σου.
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συνέχισε καλέ μας φίλε να ιχνηλατείς και να αναδεικνύεις με την ωραία δουλειά σου την όμορφη Ευρυτανία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια-γνώμες εκφράζουν αποκλειστικά τους συντάκτες τους.