Αν όλη αυτή η ομορφιά που βλέπουμε στις φωτογραφίες του ιχνηλάτη παραδοθεί στα συμφέροντα τότε ο νομός θα καταστραφεί εκτός από περιβαλλοντικά και οικονομικά γιατί πλέον δεν θα πατάει κανείς επισκέπτης στα μέρη μας αφού δεν θα έχει καμία διάθεση αντί για αυτά τα υπέροχα τοπία να αντικρίζει σιδεριές τσιμέντα και εκτρώματα και τότε η τοπική οικονομία θα καταρρεύσει με αποτέλεσμα να φύγουν και αυτοί οι λίγοι που έχουν απομείνει.
Ευλογημένη γη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάθε φορά και κάτι ξεχωριστό μας παρουσιάσεις φίλε ιχνηλάτη. Σε ευχαριστούμε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοια είναι τα χωριουδάκια στις φωτογραφίες 4 και 6;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαραθιάς και Μηλιά αντίστοιχα.
ΔιαγραφήΣε όλες τις εποχές..........είναι πανέμορφη η Ευρυτανία!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν όλη αυτή η ομορφιά που βλέπουμε στις φωτογραφίες του ιχνηλάτη παραδοθεί στα συμφέροντα τότε ο νομός θα καταστραφεί εκτός από περιβαλλοντικά και οικονομικά γιατί πλέον δεν θα πατάει κανείς επισκέπτης στα μέρη μας αφού δεν θα έχει καμία διάθεση αντί για αυτά τα υπέροχα τοπία να αντικρίζει σιδεριές τσιμέντα και εκτρώματα και τότε η τοπική οικονομία θα καταρρεύσει με αποτέλεσμα να φύγουν και αυτοί οι λίγοι που έχουν απομείνει.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι όμορφη η πατρίδα μας και η ορεινή Ευρυτανία είναι πανέμορφη!! Κάτω τα χέρια από το διαμάντι της Μεσογείου!!
ΑπάντησηΔιαγραφή