Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

SAVE AGRAFA !




















Μια μικρή συμβολή στο Δίκαιο Συλλογικό Αγώνα
για τη διάσωση της Γης μας...


12 σχόλια:

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Αν θέλετε στο τέλος της ανάρτησης κάντε "κλικ" επάνω στην υπογραφή "blog Ευρυτάνας ιχνηλάτης" για να διαβάσετε...

Aris είπε...

Εκπληκτικη η φωτο.αναρτηση.!!
Απο τις καλύτερες στο blog για το δικαιο αγωνα μας.

PHOTO ΤΙΤΛΟΙ είπε...

Τα Άγραφα συνιστούν έναν επίγειο παράδεισο τεράστιας οικολογικής αξίας.
Θα πρέπει να κινητοποιηθούμε μαζικά και ενωτικά πριν μετατραπεί σε κόλαση.

kapetandiamantis είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ....
ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ.

Μάκης είπε...

Μπράβο σου και πάλι Ιχνηλάτη!
Οι εξαιρετικές φωτογραφίες σου και τα εύστοχα σχόλια διατηρούν ζωντανή την αντίσταση όσων σε διαβάσουν. Ελπίζω όλοι μαζί να είμαστε εκεί που πρέπει ώστε να σταματήσουμε τον βιασμό των βουνών και την κλοπή που έντεχνα κρύβεται των νερών που κυλάνε κάτω από αυτά!! Δεν θα κουραστώ να το γράφω ότι αφού μπορούν ΔΩΡΕΑΝ να δεσμεύουν χιλιάδες στρέμματα δημόσιας αλπικής γης στις κορυφογραμμές και σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ να τοποθετούν εκεί πάνω χιλιάδες κυβικά τσιμέντο και σίδερα που κανένας δεν λέει που θα καταλήξουν σε λίγα χρόνια που θα απαξιωθούν, σφού λοιπόν γίνουν αυτά θα έχουν κλέψει με τη δικαιολογία των "μικρών" Υδροηλεκτρικών τα νερά δηλαδή την ίδια τη ζωή!! Ας μην ξεχνάμε ότι σε λίγα χρόνια οι πόλεμοι λένε όλοι θα γίνονται για το νερό. Αν τους αφήσουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα πίνουν μόνο εμφυαλωμένο νερό από αυτά τα ποτάμια όλων που θα γίνουν ποτάμια των εταιρειών!!
Μάκης Φλώρος
Κρίκελλο Ευρυτανίας

Άρης Άλμπης είπε...

Να αποτραπεί το έγκλημα, πάση θυσία.
Πρέπει να απαιτηθεί προεκλογική δέσμευση.

Φυσιολάτρης! είπε...

Νομίζω ότι αυτή η επιτυχημένη "φωτοσύνθεση".........θέτει με έξυπνο και λακωνικό τρόπο το συνολικό ζήτημα......αναδεικνύει και ποια είναι τα παρθένα Αγραφα και η αξία τους στο οικοσύστημα......και τους προφανείς κινδύνους από την επιδρομή της εμπορευματοποίησης και της κερδοφορίας.......και την αναγκαιότητα να αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε την καταστροφή!!!!!!!!Τα βουνά τα ποτάμια και γενικά η φύση δεν είναι το τσιφλίκι των εμπόρων για να βάλουν πόδι......είναι περιουσία του λαού που μπορεί και πρέπει να τα χαίρεται αυτός ο ίδιος και οι επόμενες γενιές!!!!!!!Ο κόσμος με τον αγώνα του μπορεί και πρέπει να τα διαφυλάξει......Αγαπάμε τα ιστορικά Αγραφα κι όχι μόνο όσοι τα περπατάμε αλλά και χιλιάδες άλλοι πολίτες από όλη τη χώρα που καταλαβαίνουν τι πάει να συμβεί σε έναν τέτοιο πανέμορφο τόπο!!!!!!!Συντονισμός και αγώνας όλων και παντού!!!!!!!!!

Giannis Pit. είπε...

Μεγάλα μηνύματα, σαφείς θέσεις. Για να δούμε τι θα περάσει από ...πάνω μας.
Καλησπέρα Ευρυτάνα.

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Εξαιρετική δουλειά, μπράβο σου! Η φύση δεν χρειάζεται ανάπτυξη, αναπτύσσεται από μόνη της. Μακριά τα χέρια τους απ' αυτόν τον επίγειο παράδεισο!

doctor είπε...

ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΚΕΡΔΩΝ, ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΗΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ.

faros είπε...

Άσε βρε Φίλε ...

ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...


Ευχαριστούμε για τις χιλιάδες επισκέψεις καθώς και τις δεκάδες αναδημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους σε όλη την Ελλάδα.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ και στους σχολιαστές.

ΥΓ. Δείτε και τη συνέχεια στην επόμενη ανάρτηση...