Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

"ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ"


Πρωταπριλιάτικο 2019 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Ευρυτάνα ιχνηλάτη" με προσωπική απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, ολόκληρος ο γεωγραφικός χώρος του νομού Ευρυτανίας ανακηρύσσεται αυστηρά προστατευόμενη περιοχή-Εθνικό Πάρκο! 
Με την ίδια απόφαση ακυρώνονται όλες οι άδειες Αιολικών Πάρκων.
Εννοείται, βέβαια, ότι όλα τα ανωτέρω θα επικυρωθούν προηγουμένως με... δημοψήφισμα με το ερώτημα: "Ναι/Όχι" ή "Όχι/Ναι"!
Το γεγονός χαιρετίζουν οι εκπρόσωποι των επενδυτών του αέρος και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ βαθύτατη δυσφορία εκφράζουν οι τοπικοί ευρυτανικοί σύλλογοι, οι λαϊκές συσπειρώσεις πολιτών και τα δίκτυα προστασίας του περιβάλλοντος. 
Κατόπιν τούτου όλοι πλέον μπορούμε να... κοιμόμαστε αν-ήσυχοι!

23 σχόλια:

άγριο κυκλάμινο είπε...

Πότε πάρθηκε αυτή η απόφαση Ιχνηλάτη μου;
Χθες, 32 του μηνός;
χα χα χα χα

PHOTO ΤΙΤΛΟΙ είπε...

Ολες οι σπουδαίες διακηρύξεις γίνονται πάντα 1η Απριλίου!

Ηλίας Γ. Προβόπουλος είπε...

Ωραίο ψέμα!

Aris είπε...

Ωχ.! ''Δημοψηφισμα'' ακουω παλι?
Μαθημενοι ειμαστε, τα ΟΧΙ να γινονται ΝΑΙ.!!
Καλη Πρωταπριλια φανταστικε ευρυτανα ιχνηλατη.

Αστοριανή είπε...

ολόκληρος ο γεωγραφικός χώρος του νομού Ευρυτανίας ανακηρύσσεται αυστηρά προστατευόμενη περιοχή-Εθνικό Πάρκο! ...


...αλήθεια, δεν θα ήταν υπέροχη μια παρόμοια αναγνώριση;

και τα "όρια" ;;;

Πώς θα "οριοθετηθούν" και... πότε;!

Πικρές αλήθειες, Φίλε μου.

Καλό Μήνα


"αστοριανή" ΝΥ

zoiganiatsoucreations.blogspot.gr είπε...

Καλή πρωταπριλιά!!!

Αλέξανδρος Φλώτσιος είπε...

Χρόνια πολλά !!!

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Προς στιγμήν σκέφτηκα να βγω από το μπλογκ σου, να ξαναμπώ αύριο, 2 Απριλίου, και να ξαναδιαβάσω την έκτακτη είδηση. Θα ήταν 2 Απριλίου, θα ήταν όλα αλήθεια κι εγώ θα ζούσα σε μια άλλη χώρα.
Αλλά, έστω και ψέματα, καλό είναι να το ακούμε, ώστε να θρέφουμε το όνειρο!

Καλό μήνα!

kapetandiamantis είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΝ-ΗΣΥΧΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΣΥΧΗ. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ.

Αγγελική είπε...

Σωστό, δυστυχώς...

Ελένη Φλογερά είπε...

Η πιο όμορφη είδηση!
Ψέματα; Ψέματα!
Καλό μήνα!

doctor είπε...

Εννοείται, βέβαια, ότι όλα τα ανωτέρω θα επικυρωθούν προηγουμένως με... δημοψήφισμα με το ερώτημα: "Ναι/Όχι" ή "Όχι/Ναι"!
Το γεγονός χαιρετίζουν οι εκπρόσωποι των επενδυτών του αέρος και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ βαθύτατη δυσφορία εκφράζουν οι τοπικοί ευρυτανικοί σύλλογοι, οι λαϊκές συσπειρώσεις πολιτών και τα δίκτυα προστασίας του περιβάλλοντος.

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΟΚΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ!
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

Woman in Blogs είπε...

Χι, χι! Γιορτάζουμε και το σεβασμό στη λαϊκή βούληση σήμερα!
Καλό μήνα!

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Είπα κι εγώ...
Καλό μήνα Ευρυτάνα!

NS είπε...

Αποκλειστικό

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα ανέβηκε σήμερα στην ψηλή κορφή και έσκισε και τα 3 μνημόνια.

Η αντιπροσωπέια του ΣΥΡΙΖΑ σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού θα κάνει σχετικές δηλώσεις από τη Βίνιανη, έδρα της κυβέρνησης του Βουνού

Giannis Pit. είπε...

Καλό μήνα Ευρυτάνα! και του χρόνου φίλε να είσαι καλά αλλά επίσης ...καλά είναι και οι αγιασμένες κορυφογραμμές της Ελληνικής φύσης από τις διαθέσεις των αρπακτικών και των "επενδυτών".
Την καλησπέρα μου.

Angelo De Amor είπε...

Καλό μήνα να έχουμε! Ο λαός μας πάντα θα τιμάει τις παραδόσεις που του διδάσκει η ίδια του η ιστορία!

Unknown είπε...

Το πιο τρελό "ψέμα" για αυτή την κυβέρνηση
αλλά εδώ είμαστε για να το κάνουμε αλήθεια.
Το κίνημα για να μην μετατραπεί η Ευρυτανία σε βιομηχανική ζώνη, ενεργειακής παραγωγής την κράτησε μέχρι τώρα ανέγγιχτη και η συντριπτική πλειοψηφία του ευρυτανικού λαού εξέφρασε την αρνητική της βούληση απέναντι στις ΒΑΠΕ εδώ και 12 χρόνια.
Υπάρχουν παντού παλικάρια, που όταν έλθει η ώρα θα σταθούν απέναντι στην άλωση που θα επιχειρηθεί
Σας χαιρετώ αγωνιστικά
με ελπίδα
Περσεφόνη Τσιμάκη

Unknown είπε...

Και επειδή η παραπληροφόρηση ή η ελλειπτική πληροφόρηση συνορεύει με την μισή αλήθεια και η μισή αλήθεια αγγίζει τα όρια του ψέματος, κανείς δεν πρέπει να βιαστεί να πανηγυρίσει για την απόφαση να ονομαστεί η Ευρυτανία Περιφερειακό Πάρκο!!!
Επειδή μέχρι το Δεκέμβριο 2018 η ΡΑΕ έχει δώσει άδειες (που ισχύουν) για 29 αιολικές συστοιχίες ("πάρκα"), δηλαδή 600 περίπου ανεμογεννήτριες.
Και αφού ξεκοιλιάσουν όλα μα όλα τα βουνά της από Κρίκελλο μέχρι Άγραφα και από Γρανίτσα μέχρι Καρπενήσι, μετά θα την φτιάξουν Πάρκο!!!
Η Ευρυτανία κινδυνεύει πραγματικά και είναι η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους: πρώτα οι υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί και μετά οι πολίτες, τι θα ψηφίσουν και πως θα επαγρυπνήσουν.
Περσεφόνη Τσιμάκη
εκπ/κός
π. Υπεύθυνη Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου
Να κρατήσουμε την Ευρυτανία ανέγγιχτη από βιομηχανικές εγκαταστάσεις, με σεβασμό στην ορεινότητά της και τους ανθρώπους της

Μαρία Γ. είπε...

χαχαχα..καλό!
Πολύ καλό!!
Καλό μήνα Ευρυτάνα :)

Φυσιολάτρης! είπε...

Επικό το πρωταπριλιάτικο τρολάρισμα!!!!!!!
Σε παραδέχομαι ρε φίλε.....με το ταλέντο της πένας σου και με έναν απίστευτα ευφυή και αιχμηρό τρόπο.....ενεργοποιείς τους απαραίτητους συναγερμούς και τις ανάλογες υπενθυμίσεις!!!!!!!
Save Agrafa.....save Evritania!!!
Ολοι άγρυπνοι.......να μην τους αφήσουμε να καταστρέψουν την προαιώνια ομορφιά του τόπου μας για τα σιχαμένα κέρδη τους!!!!!!

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...


Αφού στις 364 από τις 365 μέρες του χρόνου, οι ειδήσεις και τα μέτρα που ανακοινώνονται από τους εξουσιαστές μας είναι ευνοϊκά για τα καρχαριοειδή και οδυνηρά για το λαό, ας έχουμε και εμείς στη διάθεσή μας έστω 1 ημέρα, για να τη χαρούμε όπως γουστάρουμε, κι ας είναι και ψεύτικη-πρωταπριλιάτικη! Άλλωστε, όπως έχουμε ξαναπεί, και το χιούμορ όπλο είναι!

Σας ευχαριστούμε όλους, παλιούς και νέους φίλους και φίλες, για τα πολύ ωραία σχόλιά σας που έδωσαν ζωντάνια και χρώμα στην πρωταπριλιάτικη ανάρτησή μας!

Ο συλλογικός αγώνας συνεχίζεται για Λεύτερα βουνά με Λεύτερους ανθρώπους!

Μάκης είπε...

Ευρυτάνα και Ιχνηλάτη!
Το μόνο που ταιριάζει με το εξαίρετο πρωταπριλιάτικό σου δημοσίευμα είναι η γιορτή του "ψεύδους" της μέρας αυτής με τον τρόπο που πορεύτηκε ΔΥΣΤΥΧΩΣ η παρέα της παρούσας κυβέρνησης!!
Αν δε δώσουμε μάχη πραγματική θα τα αλώσουν χωρίς καμία δυνατότητα επιστροφής τα εξαιρετικού κάλους βουνά και θα τα κλέψουν τα επίσης εξαιρετικά και σε λίγα χρόνια δυσεύρετα ποτάμια μας!!!
Ακόμα και την πρωταπριλιά δε μπορώ να ξεχαστώ και το διασκεδάσω!!
Οι "άνθρωποι" αυτοί ξανα-αναβίωσαν τις άδειες που με αίτηση της εταιρείας είχαν ανακληθεί και η ίδια κυβέρνηση είχε αποδεχτεί για την περιοχή του Κρίκελλου από τα Κοκκάλια και έως τη Γραμμένη Οξυά!!
Δεν έχουν Θεό!!!